Op de juiste plek, op de juiste tijd via het juiste kanaal

Salesdock is de applicatie voor iedereen die betrokken is bij het salesproces. Gebruikers kunnen het product op hun desktop bereiken maar ook op mobiel of op tablet. Dit maakt elk moment een potentieel verkoopmoment.

Sales

Hoe mooi zou het zijn als je een band zou kunnen opbouwen met een klant.

Salesdock zorgt ervoor dat waardevolle informatie hergebruikt kan worden. Zoals naam, aankoopgeschiedenis en voorkeuren. Dit kan gebruikt worden voor cross-sell en verlengingen bij het volgende gesprek.

Lees meer

Distributie

Het Salesdock houd je controle over jouw netwerk. Het ontwikkelen van ingewikkelde software is niet meer nodig. Wij groeien met jou mee. Elke partner krijgt een eigen account en kan zelf zijn leads opvolgen en aanmaken.

Lees meer

Merken

Verbreed en houd controle over jouw verkoop- en partnernetwerk. Met Salesdock worden workflows slimmer, zijn verkopers krachtiger en zijn klanten blijer.

Lees meer

Callcenters

Salesdock biedt de tool om de conversie op leads te verhogen én de belbestanden zo effectief mogelijk in te zetten. Voor de telefonische verkopers wordt het eenvoudiger om vanuit de belbestanden direct de prospects eenvoudig én zeer consumentvriendelijk offertes toe te sturen.

Lees meer

Door to door

D2D is veranderd. Van een ‘rondje langs de deuren’ naar het opbouwen van een ‘salesfunnel die moet leiden tot een relevant verkoopgesprek met de klant’. Salesdock biedt de tool om in te springen op wat gevraagd wordt in dit verkoopkanaal.

Lees meer